Saturday, December 6, 2008

Artikkeli Suomen Sillassa/ Article in Finland Bridge

Suomi-Seura Ry:n julkaisemassa Suomen Silta-lehdessä on Kielisten maassa-kirjasta juttu. Lehti löytynee kirjastoista kautta maan. Julkaisukuukausi on muistaakseni marraskuu 2008... Harmikseni en ole itse lehteä vielä nähnyt, mutta saamistani tiedusteluista päätellen, juttu on otettu vastaan mielenkiinnolla.

Finland Bridge, published by Finland Society, has an article regarding Finns Down Under book. I believe the magazine is easy to find from any library in Finland. If I remember right, the articel was published in November (2008)... Unfortunately I have not been able to see the magazine myself but according to the queries that I have received the story has been acknowledged with interest.

2 comments:

dahl said...

Hei Kirsi, valitettavasti asia ei ole näin. Kyseistä lehteä ei löydy kuin suurimmista kirjastoista. Esim. Vantaan Hakunilasta on aivan turha edes yrittää moista lehteä etsiä, valitettavasti. Siellä ei muuten ole edes Parnassoa. Kiitos hienoista kuvista!

Ymmärrän tuolla alla selittämäsi kirjoittajan intentiot: olet halunnut tallentaa ihmisten puheen sellaisena kuin se on, erilaiset kielet, virheineen kaikkineen eli dokumentoida heidät.

Anonymous said...

Moi Rita,
taitavat kirjastojenkin määrärahat lehtien suhteen olla aika suppeat...:(
Kiitos kuvien kehusta!
Ja je, nimenomaan dokumentoinnista oli kyse - monella tasolla.:) -kirsi